Zobacz także
2 sierpnia 2024 (powtórka)
Za nasz nastrój i poczucie szczęścia odpowiedzialna jest nie tylko głowa. Często mówi, że „drugim mózgiem” człowieka są jelita i trzeba dbać o dobrą… Czytaj dalej »
1 sierpnia 2024 (powtórka)
Zajadanie emocji i stresu to problem wielu z nas. Czym są głód emocjonalny i diety eliminacyjne? Jakie jedzeni pomaga rozładować stres? O tym mówi Anna Wojciechowska… Czytaj dalej »
31 lipca 2024 (powtórka)
Czym jest „comfort food” i czy powinniśmy łączyć jedzenie z emocjami? O tym mówi Anna Wojciechowska, doradca ds. żywienia. Czytaj dalej »
30 lipca 2024 (powtórka)
Jedzenie, tak jak inne dziedziny życia, podlega modom. Jakie są aktualne trendy? O tym mówi Anna Wojciechowska, doradca ds. żywienia. Czytaj dalej »
29 lipca 2024 (powtórka)
Dobry sen i dobre jedzenie, to podstawa zdrowego życia - mówi Anna Wojciechowska, doradca ds. żywienia. Czytaj dalej »
26 lipca 2024 (powtórka)
Przygotowała Agnieszka Marszał. Czytaj dalej »
25 lipca 2024 (powtórka)
Uważność, to bycie tu i teraz, bez rozpamiętywania przeszłości i zamartwiania się o przyszłość - mówi Hanka Warchałowska - promotorka mindfulness i… Czytaj dalej »
24 lipca 2024 (powtórka)
Przygotowała Agnieszka Marszał. Czytaj dalej »
23 lipca 2024 (powtórka)
Przygotowała Agnieszka Marszał. Czytaj dalej »
22 lipca 2024 (powtórka)
Uważność, to pełne ciekawości i spokoju doświadczanie chwili, kierowanie uwagi na to, co w danym momencie przeżywamy. O uważności rozmawiamy z jej wielką… Czytaj dalej »