Zobacz także
31 lipca 2024 (powtórka)
Czym jest „comfort food” i czy powinniśmy łączyć jedzenie z emocjami? O tym mówi Anna Wojciechowska, doradca ds. żywienia. Czytaj dalej »
30 lipca 2024 (powtórka)
Jedzenie, tak jak inne dziedziny życia, podlega modom. Jakie są aktualne trendy? O tym mówi Anna Wojciechowska, doradca ds. żywienia. Czytaj dalej »
29 lipca 2024 (powtórka)
Dobry sen i dobre jedzenie, to podstawa zdrowego życia - mówi Anna Wojciechowska, doradca ds. żywienia. Czytaj dalej »
26 lipca 2024 (powtórka)
Przygotowała Agnieszka Marszał. Czytaj dalej »
25 lipca 2024 (powtórka)
Uważność, to bycie tu i teraz, bez rozpamiętywania przeszłości i zamartwiania się o przyszłość - mówi Hanka Warchałowska - promotorka mindfulness i… Czytaj dalej »
24 lipca 2024 (powtórka)
Przygotowała Agnieszka Marszał. Czytaj dalej »
23 lipca 2024 (powtórka)
Przygotowała Agnieszka Marszał. Czytaj dalej »
22 lipca 2024 (powtórka)
Uważność, to pełne ciekawości i spokoju doświadczanie chwili, kierowanie uwagi na to, co w danym momencie przeżywamy. O uważności rozmawiamy z jej wielką… Czytaj dalej »
19 lipca 2024 (powtórka)
Konflikt pokoleń... jak rozumieć to pojęcie? W rozmowie z Agnieszką Marszał podpowiada psycholog społeczny dr Remigiusz Koc. Czytaj dalej »
18 lipca 2024 (powtórka)
Jako dorośli, powinniśmy uczyć swoje dzieci radzenia sobie w sytuacjach konfliktowych. Najgorsza metoda, to unikanie konfliktów. A jaka jest najlepsza? Podpowiada… Czytaj dalej »