Zobacz także
28 marca 2023
Typowo zimowe danie prosto z gór o wdzięcznej nazwie FIZIOŁY. Co to jest? Opowiada Radosław Kożuszek Czytaj dalej »
21 marca 2023 - Pokuczaj
Co to za potrawa.? Nie trzeba tym razem opuszczać granic naszego państwa a by ją poznać. Opowiada Radosław Kożuszek. Czytaj dalej »
14 marca 2023 - Plow
Dziś w menu potrawa o nazwie PLOW. Pochodzi z Azji ale z powodzeniem możemy ją przygotować w domowej kuchni. Zapraszają Radosław Kożuszek i Iwona Muszy… Czytaj dalej »
7 marca 2023 – Kimchi
Tym razem Radosław Kożuszek postanowił w „Kuchni PiK-a” podzielić się z nami ciekawostkami o koreańskim przysmaku zwanym kimchi! Posłuchajmy tej op… Czytaj dalej »
28 lutego 2023 - Pierekaczewnik
Tego w fast-foodach nie dają, bo przygotowanie pierekaczewnika jest pracochłonne, za to później - niebo w gębie. Można go skosztować na Podlasiu, w Kruszynianach… Czytaj dalej »
21 lutego 2023
Danie proste i postne - śledź pod pierzynką. Radosław Kożuszek zdradza tajniki swojej kuchni. Zaprasza Iwona Muszytowska-Rzeszotek. Czytaj dalej »
14 lutego 2023
Bakława! Słodycz na Walentynki. Smakują Radosław Kożuszek i Iwona Muszytowska-Rzeszotek. Czytaj dalej »
7 lutego 2023
Zimą i wczesną wiosną dobrze jest znaleźć w swoim menu miejsce dla sałatek, w których składzie jest choć jeden gotowany element. Przykładem takiego dania… Czytaj dalej »
24 stycznia 2023
Co to jest chaczapuri? Tajemnicę gruzińskiego przysmaku rozwiązuje Radosław Kożuszek. Czytaj dalej »
17 stycznia 2023
A co to jest szakszuka? Jak smakuje z bazylią? Wyjaśniają Radosław Kożuszek Iwona Muszytowska-Rzeszotek. Czytaj dalej »