Zobacz także
11 października 2022
Przygotowała Iwona Muszytowska-Rzeszotek. Czytaj dalej »
4 października 2022
Przygotowała Iwona Muszytowska-Rzeszotek Czytaj dalej »
27 września 2022
Nie było. Czytaj dalej »
20 września 2022
Przygotowała Iwona Muszytowska-Rzeszotek Czytaj dalej »
13 września 2022
Sezon na kapustę w pełni, dlatego dziś poznamy tajemnicę gołąbków. Radosław Kożuszek. Czytaj dalej »
6 września 2022
Wrzesień, niemal u progu jesieni. Mamy zatem sezon na paprykę. W „Kuchni PiK-a” o właściwościach papryki i możliwościach jej wykorzystania mówi ze… Czytaj dalej »
21 czerwca 2022
W „Kuchni PiK-a” tym razem sprawdziliśmy, skąd na polskich stołach wzięły się kebaby. Posłuchajmy, co na ten temat przygotował Radosław Kożuszek! Czytaj dalej »
14 czerwca 2022
18 czerwca obchodzimy Międzynarodowy Dzień Sushi, dlatego tym razem z Radosławem Kożuszkiem w „Kuchni PiK-a” sprawdziliśmy, skąd wzięła się ta potrawa… Czytaj dalej »
7 czerwca 2022
12 czerwca obchodzimy Międzynarodowy Dzień Falafela. Skąd pojawił się ten przysmak u nas i jaka jest jego historia? O tym opowiada Radosław Kożuszek. Czytaj dalej »
31 maja 2022
Zapewne w niejednej kuchni króluje teraz sezonowa zupa botwinka, dlatego historię tego przysmaku przybliża nam w „Kuchni PiK-a” Radosław Kożuszek. Czytaj dalej »