Zobacz także
28 lutego 2023 - Pierekaczewnik
Tego w fast-foodach nie dają, bo przygotowanie pierekaczewnika jest pracochłonne, za to później - niebo w gębie. Można go skosztować na Podlasiu, w Kruszynianach… Czytaj dalej »
21 lutego 2023
Danie proste i postne - śledź pod pierzynką. Radosław Kożuszek zdradza tajniki swojej kuchni. Zaprasza Iwona Muszytowska-Rzeszotek. Czytaj dalej »
14 lutego 2023
Bakława! Słodycz na Walentynki. Smakują Radosław Kożuszek i Iwona Muszytowska-Rzeszotek. Czytaj dalej »
7 lutego 2023
Zimą i wczesną wiosną dobrze jest znaleźć w swoim menu miejsce dla sałatek, w których składzie jest choć jeden gotowany element. Przykładem takiego dania… Czytaj dalej »
31 stycznia 2023
Jaka potrawa, rodem z gorącej Hiszpanii, kryje się pod nazwą PAELLA? W kuchennym tyglu „Kuchni PiK-a” warzą Radosław Kożuszek i Iwona Muszytowska-Rz… Czytaj dalej »
24 stycznia 2023
Co to jest chaczapuri? Tajemnicę gruzińskiego przysmaku rozwiązuje Radosław Kożuszek. Czytaj dalej »
17 stycznia 2023
A co to jest szakszuka? Jak smakuje z bazylią? Wyjaśniają Radosław Kożuszek Iwona Muszytowska-Rzeszotek. Czytaj dalej »
10 stycznia 2023
Kofta - danie kujawsko-pomorskie? To wiedzą Radosław Kożuszek i Iwona Muszytowska-Rzeszotek. Czytaj dalej »
3 stycznia 2023
Zdarzyło się Państwu zamówić kiedyś danie, którego nazwa zupełnie nic Wam nie mówiła? W tym roku smakoszom zadanie mówić będziemy o przysmakach o… Czytaj dalej »